Utviklet av GOOD FOR ME
Utviklet av GOOD FOR ME

10 matvarer som gir deg en vakker hud!

Visste du at kosthold har mye å si for en vakker hud?

Visste du at kosthold har mye å si for en vakker hud?

Det er viktig å tilføre huden antioksidanter både utenfra og innenfra. Det beskytter huden mot frie radikaler, og er med på å holde huden sunn og frisk. Mange av de gode antioksidantene finner vi i disse 10 matvarene!

Bær

Bær er rike på antioksidanter. Både blåbær, jordbær og bringebær inneholder mye vitamin C, som er med på å gi huden en ekstra glød, og som samtidig gjør den mer fast og smidig.

Valnøtter

Valnøtter inneholder rikelig med antioksidanter, i tillegg til flere næringsstoffer som blant annet sink, som ikke bare er viktig for en normal hud, men også for negler og hår. Småsulten? Valnøtter er perfekt som et raskt mellommåltid. En håndfull av dette og du vil enkelt få i deg mye god næring til huden!

Grønnkål

Mørkegrønne grønnsaker er generelt bra for huden. Grønnkål er en svært næringsrik grønnsak, og er noe av det sunneste du kan spise. Grønnkål inneholder blant annet vitamin A, vitamin C og kobber som huden trenger for å holde seg fin. Spis mer grønnkål ved å for eksempel lage grønnkålchips!

Visste du at betakaroten omdannes til vitamin A i kroppen? Huden trenger dette for å holde seg sunn og frisk, og for å unngå å bli grå og matt. Les mer om hvorfor A-vitamin er noe av det viktigste for huden! 

Gulrøtter

Gulrot er en grønnsak som inneholder mye betakaroten, og dermed vitamin A. Denne grønnsaken er viktig både for hud og syn! Tips: spis gulrøtter som snacks ved å skjære dem opp og dyppe dem i dipp!

Spinat

Som grønnkål er også dette en supergrønnsak som inneholder både vitamin A, C og E som er bra for huden! Kombiner gjerne spinat sammen med annen frukt, grønnsaker eller bær i en deilig smoothie!

Egg

Egg inneholder en rekke næringsstoffer huden trenger. Sink og biotin er to av næringsstoffene som er med på å holde huden frisk. Egg kan brukes og spises til det meste, så hvorfor ikke kombinere egg og spinat slik som på bildet? Nam!

Vann! 

Dette er et av de viktigste og kanskje enkleste stegene til en vakker hud. Vann holder på fuktigheten i huden, og er den beste tørstedrikken enten du ønsker pen hud eller andre helsegevinster. Sett litt smak på vannet og tilsett ekstra vitaminer og mineraler i form av skiver med sitron eller jordbær.

Andre matvarer som bidrar til en vakker hud:

Avokado: inneholder mye vitamin E.

Laks/fet fisk: inneholder antioksidanter og omega-3.

Grønn te: inneholder antioksidanter, og er med på å gjøre huden mer elastisk.

 

I perioder hvor man spiser mye usunn mat kan man merke at huden blir mer uren. Derfor er det viktig å hele tiden ha et balansert kosthold. Litt av alt – og ekstra av noen matvarer. Med riktig mat kan du forbedre huden betraktelig.

 

Bestill her

Introduksjonstilbud! Alle nye kunder får -40% på første forsendelse.

Nå kun 179,-

Veil. pris 299,-

Start med ditt telefonnr.:

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.