Utviklet av GOOD FOR ME
Utviklet av GOOD FOR ME

Fakta og myter om negler

Hva vet du egentlig om negler? Kanskje er det noe du trodde du visste, men som ikke er sant. Vi avdekker myter og bekrefter fakta.

Hva vet du egentlig om negler? Kanskje er det noe du trodde du visste, men som ikke er sant. Vi avdekker myter og bekrefter fakta.

Påstand: Det er samme hvordan man filer neglene

Myte: Filer du neglene feil vil dette kunne skade neglen. Derfor er det viktig å passe på å file dem riktig. Dette gjør du ved å file fra hver side, inn mot midten. Da vil du holde skjellagene lukket, og du slipper flisete negler. Det er også en fordel å bruke en skånsom fil.

Påstand: Neglene trenger vitaminer

Fakta: Skjønnhet starter innenfra, også for neglene. Negler trenger vitaminer og mineraler for å holde seg sterke, sunne og pene. Lurer du på hvilke vitaminer og mineraler de trenger mest av? Disse vitaminene vil bidra til å gi deg de flotteste neglene.

Påstand: Neglelakk beskytter neglene

Myte: Neglelakk beskytter ikke neglene, tvert om. Om man bruker det mye vil det kunne slite på neglene. Derfor er det smart å påføre underlakk før man tar på neglelakken. Dette både for å beskytte neglen og for at neglelakken skal sitte lenger.

Påstand: Man trenger ikke pleie neglene

Myte: Neglene trenger pleie for å holde seg pene. Negleolje, peeling og fet håndkrem er en god kombinasjon for å bevare neglene sine.  

Påstand: Neglene fortsetter å vokse når man er død

Myte: Mange tror negler og hår fortsetter å vokse når man er død, men dette er ikke tilfellet. Når man dør trekker huden seg sammen, og det kan dermed se ut som neglene er blitt lenger.

Påstand: Sink er viktig for neglene

Fakta: Sink er et viktig mineral for neglene, og finnes blant annet i kosttilskudd som er spesielt utviklet for negler. Sink finner man også i matvarer som kjøtt, melkeprodukter, fullkornsprodukter og nøtter.

Påstand: Kosthold har ingen påvirkning

Myte: Kosthold har absolutt påvirkning på neglene. Et variert kosthold vil kunne gi gode utslag på neglene, mens et dårlig kosthold vil kunne gjøre neglene svake slik at de for eksempel knekker lettere.

Bestill her

Introduksjonstilbud! Alle nye kunder får -40% på første forsendelse.

Nå kun 179,-

Veil. pris 299,-

Start med ditt telefonnr.:

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.