Utviklet av GOOD FOR ME
Utviklet av GOOD FOR ME

Festfine negler til julebord og nyttår – slik får du det!

Sølv, gull og glitter = perfekt kombinasjon!

Det nærmer seg både julebord, juletider og nyttår. Med andre ord: det er tid for å pynte seg litt ekstra! Trenger du inspirasjon og tips til hvordan du får festfine negler? Vi har samlet de aller beste tipsene her!

Sølv, gull og glitter = perfekt kombinasjon!

Sølv og gull neglelakk er perfekt å piffe opp antrekket med! Velg gjerne en neglelakk i disse fargene med litt glitter i. Glitter og glam passer hele desember, og er perfekt til nyttårsantrekket! Det kan også være fint å tilpasse sminken til neglene for en mer gjennomført look. Bruk for eksempel en øyenskygge i samme fargetoner.

Safe med rødt!

Desember er virkelig tiden for å kjøre på med denne fargen! Rød neglelakk er aldri feil til verken julebord eller juledagene vi har i vente. En dyp rødfarge er alltid stilrent og er perfekt til et pent svart antrekk, gjerne også med rød leppestift!

Eksperimenter med mønster

Våg å eksperimentere og teste ut noe nytt! Prøv deg frem med ulike mønster, kombiner forskjellige neglelakker og topp det hele med litt glitter, for eksempel på tippene. Du kan gjøre hva du vil for at neglene skal matche antrekket, det viktigste er at du selv er fornøyd! Tør du å ha en annerledes look på neglene i år?

Manikyr eller støpte negler

Ønsker du en naturlig look på neglene kan du ta manikyr. Dette kan du gjøre selv eller hos en profesjonell. I denne høytiden kan man absolutt gjøre litt ekstra stas på neglene sine, derfor kan det også være fint å få støpt negler hos en negledesigner.

Ikke glem dette:

Å pleie neglene innenfra er viktigere enn mange tror! Jo sunnere og penere neglene er, jo finere vil også neglelakken sitte. Neglene er avhengig av de riktige vitaminene for å holde seg friske. Beauty Bombz inneholder vitaminer som er med på å styrke neglene, holde de sunne og vakre. De inneholder blant annet sink som er med på å opprettholde friske negler. Ved bruk av neglelakk må du i tillegg huske å bruke overlakk og underlakk. Base-coat beskytter neglen mot avfarging og slitasje fra lakken. Den legger også grunnlaget for at neglelakken skal holde lenger. Top-coat er siste finish. Dette er for å beskytte neglelakken slik at den ikke blir ødelagt og stygg like fort. Bruk en god base-coat og top-coat for å skåne neglene og for å få neglelakken til å holde lenger!

Å ta på neglelakken én dag i forveien kan også være smart. Du kjenner kanskje til hvordan det er å stresse med neglelakk rett før du skal i et selskap? Resultatet kan ofte ende katastrofalt. Bruk en neglelakk av god kvalitet + under og overlakk, så er du klar for fest!

 

 

Bestill her

Introduksjonstilbud! Alle nye kunder får -40% på første forsendelse.

Nå kun 179,-

Veil. pris 299,-

Start med ditt telefonnr.:

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.