Utviklet av GOOD FOR ME
Utviklet av GOOD FOR ME

Så enkelt får du sterke, vakre negler i høst!

Enkle grep til fine negler

Er du lei av negler som knekker fort, fliser seg opp, og som rett og slett ikke ser pene ut? Vi har listet opp våre beste råd for å oppnå sterke, lange og vakre negler i høst. Det er ikke så vanskelig som du kanskje tror!Så enkelt får du sterke, vakre negler i høst!

Håndkrem, olje og peeling

På samme måte som at hendene trenger fuktighet, gjør også neglene dine det. Bruk en god håndkrem, og smør hender og negler inn hyppig nå som det er høst. Legg det gjerne til en vane å smøre hendene hver gang du har vasket dem. Et annet must for neglene er å bruke olje tilpasset negler og neglebånd. Dette vil gjøre neglene elastiske og myke, som forhindrer at neglene fliser seg, og som resulterer i at de blir sterkere og tåler mer. Du bør også peele negler og neglebånd for å fjerne døde hudceller, samtidig som det pleier neglene, gir dem fukt, og pusser negloverflaten.

Filer du neglene dine riktig?

Hvordan du filer neglene har mye å si for resultatet av filingen. Det er lett å gjøre feil. For å unngå at neglene fliser seg opp, bør du kun file i en retning: inn mot midten. Det er ikke bare hvordan man filer man må tenke på. Du bør også ta et bevisst valg når det kommer til hvilken type fil du bruker. Det er viktig å bruke en fil som er skånsom, og ikke for hard mot neglen. Metallfil bør du holde deg unna. Disse filene kan være effektive, men er dessverre veldig harde mot neglen. Bruk en fil som er snill mot neglen, som for eksempel en finkornet sandpapirfil. Da unngår du mye slitasje og rifter i neglen.

Neglene trenger næring!

Regel nummer én er å tilføre neglene riktig næring. Med riktige vitaminer kan du få neglene du alltid har drømt om. Beauty Bombz hjelper deg med dette! Beauty Bombz inneholder vitaminer som kan være med på å gi deg vakrere og sterkere negler som knekker mindre, fliser seg sjeldnere, og som vokser raskere. Beauty Bombz kommer i form av spiselige gummies med nydelig jordbærsmak. Dette er vitaminene du kan glede deg til å ta, og er perfekt å starte dagen med. Si farvel til knekte og flisete negler, og hei til drømmeneglene med Beauty Bombz!Så enkelt får du sterke, vakre negler i høst!

Enkle grep i hverdagen

Hvis man tenker på hvor mye man bruker hendene og neglene til forskjellige ting, er det kanskje ikke rart at de knekker lett. Det er mye mer som skader neglene i det dagligdagse enn vi tenker over. Skal du for eksempel ta oppvasken eller vaske leiligheten bør du bruke plasthansker, for å unngå at neglene kommer i kontakt med mye varmt vann. I tillegg til dette er det lett å være uforsiktig i utførelsen av vaskingen. Bruk derfor gummihansker for å passe litt ekstra på neglene dine!

Nå som det begynner å bli kaldere ute er det også viktig å beskytte neglene mot kulden. Temperaturforskjellen har påvirkning på neglene i likhet med håret. Neglene har en tendens til å bli sprøere når man går fra varmen inne til den kalde luften ute. Dette kan resultere i lettere knekte og flisete negler. Det er derfor lurt å bruke hansker eller votter for å beskytte dem mot den kalde lufta. Dette er enkle grep som kan ha mye å si for neglene. Vær forsiktig med neglene, og tenk på hva du bruker dem til!

Legg grunnlaget for pene negler

Skal du lakke neglene er det viktig å huske på å bruke base coat. Dette skal legges under selve neglelakken og hjelper både for at lakken skal sitte lenger, og for å beskytte neglen mot misfarging og annen slitasje som kan forekomme av neglelakken. Grunnlaget er alfa omega!Så enkelt får du sterke, vakre negler i høst!

 

Bestill her

Introduksjonstilbud! Alle nye kunder får -40% på første forsendelse.

Nå kun 179,-

Veil. pris 299,-

Start med ditt telefonnr.:

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.