Utviklet av GOOD FOR ME
Utviklet av GOOD FOR ME

Sliter du med tørr hud i vinter? Slik unngår du det!

Hva er den beste måten å ta vare på huden sin når vinterkulda har slått inn?

Vinteren har for alvor inntruffet vårt lille land, og de fleste av oss går rundt med rød nese, frosne tær og fingre. Mange merker at huden blir tørrere og luften kaldere. Det finnes heldigvis enkle grep du kan gjøre i hverdagen for å unngå den tørre vinterhuden. Les videre om du vil ha gode tips for å unngå tørr hud i vinter!


Drikk nok vann

Det å drikke nok vann i løpet av dagen gjør faktisk mer underverk for huden enn du skulle trodd! Å drikke mye vann er det snilleste, enkleste og billigste du kan gjøre selv for kroppen din. Drikk et stort glass med vann om morgenen før du spiser, og gjerne før hvert måltid. Ha en drikkeflaske med deg på jobb slik du alltid har vann i nærheten. Om du ikke er den største tilhengeren av vann, skjær opp en sitronbit eller to og ha det i vannet for å spice det opp litt. Vann smaker også bedre når det er iskaldt, så ha det gjerne stående i kjøleskapet i en mugge eller bruk isbiter. 

Få nok søvn 

Du har sikkert hørt det før, og vi sier det igjen; få nok søvn! Et fast søvnmøster og mindre koffein kan hjelpe dersom du har problemer med å sove om natten. Prøv å hold deg unna digitale enheter minimum én time før leggetid. Det å være skjermfri en time før du legger deg kan være vanskelig. Å scrolle seg gjennom Instagram før man lukker øynene er noe de fleste av oss gjør, og om du er en av de som gjør det, ta heller på “night shift” eller “nattmodus” på mobilen. En sunn hud starter med et uthvilt, fornøyd sinn, og huden bærer alltid preg av hvor trøtte eller slitne man er.


Gode renserutiner

Daglig rens av huden er viktig for å holde den ren og unngå acne-utbrudd. Gjør rensing av huden til en fast rutine, enten du bruker sminke eller ei. Skrubb huden for døde hudceller, rens ansiktet og påfør rikelig med fuktighetsgivende krem hver gang. Et tips er å bruke en parfymefri rens da de er mer skånsom mot huden og ikke er uttørrende. 

Få i deg nok fettsyrer og vitaminer

Er du plaget av tørr hud om vinteren, holder det ikke bare å jobbe fra utsiden. Kostholdet påvirker huden, så om vinteren kan det lønne seg å spise mat som er rik på Omega fettsyrer som smører huden innenfra. Mangel på vitaminer og fettsyrer kan føre til slapp hud og urenheter. Spis fet fisk, drikk tran og spis nok frukt og grønnsaker.

Pleie fra innsiden

Pleie innenfra er minst like viktig som pleie fra utsiden. Som nevnt i punktet over er det viktig å få i seg nok vitaminer og Omega, spesielt i vinterhalvåret. Det er ingen hemmelighet at tran har en spesiell smak, og flere av oss rynker på nesen i det tranen treffer tunga. Vi har derfor utviklet et produkt uten tran som er laget for å pleie huden fra innsiden, Beauty Bombz! Beauty Bombz inneholder blant annet Omega 3, 6 og 9 fra perillafrø, Biotin, Sink og Jod som er med på å styrke huden innenfra. I tillegg inneholder den flere av vitaminene kroppen trenger for å få håret til å vokse, og holde huden fuktet i vinter. Og det beste er at Beauty Bombz er veganske gummies med smak av deilig jordbær!

Bestill her

Introduksjonstilbud! Alle nye kunder får -40% på første forsendelse.

Nå kun 179,-

Veil. pris 299,-

Start med ditt telefonnr.:

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.